Andre Bøger

 
A353BB5A-A8AF-40F3-83DE-EF0C1D25B847.jpeg

Drømmen om Hollywood
Informations Forlag, 2018

Lige siden Hollywood blev grundlagt for godt 100 år siden, og hurtigt blev centrum for den hastigt voksende amerikanske filmindustri, har byen tiltrukket håbefulde sjæle fra hele verden. Ikke så få af dem har været danskere, der har gjort karriere både foran og bag ved kameraet i den legendariske filmby. Filmhistorien gemmer på en perlerække af spændende, dramatiske og nogle gange tragiske skæbnefortællinger om danskere, der gennem tiden har forsøgt at nå til tops i den hårde, amerikanske filmverden. Drømmen om Hollywood er et stort illustreret værk, der for første gang kaster lys over 126 danske skæbner i den amerikanske filmindustri, fra stumfilmens svundne dage til i dag, fra Jean Hersholt og Karl Dane til Susanne Bier og Mads Mikkelsen. 

Køb bogen her

 

James Bond 007 – Helte og skurke
Byens forlag, 2015

En gennemgang af historien om James Bond på film gennem mere end 50 år. Et kig på de forskellige skuespillere og et bud på, hvordan Agent 007 od hans modstandere - superskurkene - har udviklet sig gennem tiderne. Har ligesom min første bog om James Bond også vægten på de danske medvirkende som Jesper Christensen, Mads Mikkelsen og Ulrich Thomsen. Og som bonus kommer du med på en tur bag kulisserne til Bond-filmen ”Spectre” i legendariske Pinewood Studios og kom med til en snak med producent Barbara Broccoli.

Køb bogen her

 
pasted image 2537x2784.jpg

Agent 007 - de danske forbindelser
Byens forlag 2012

Bond – James Bond. Gennem et halvt århundrede har han begejstret biografgængerne med en Martini i hånden, en Bond-babe på sidelinjen og alverdens skurke i hælene. Især i de senere år har de danske forbindelser stået stærkt i Bond-universet, og det er dem, der stilles skarpt på i denne bog.

Ulrich Thomsen, Mads Mikkelsen og Jesper Christensen fortæller, hvordan det er at være en del af virakken, der følger med rollen i en Bond-film. Vi er med hjemme hos Danmarks største Bond-entusiast og på besøg hos det danske visual effects-firma Ghost.

Agent 007 – de danske forbindelser er både et opslagsværk og et oplæg til diskussion og en bog fyldt med overraskelser.

(Udsolgt fra forlaget)

 
pasted image 648x550.jpg

CUT
Haase & Søn 2008

CUT er historien om de mennesker og begivenheder, der skabte dansk films anden guldalder, der startede med Vinterbergs "Festen" og Lars von Triers "Idioterne" i 1998. Det er fortællingen om filmbranchen i dag, hierarkier og stjernenykker, store personligheder, små budgetter og ven- og fjendskaber. Det er ydermere en perlerække af hidtil ufortalte anekdoter om Danmarks mest markante manuskriptforfattere, instruktører, skuespillere, producenter, fotografer, klippere, komponister - og mange andre faggrupper i filmindustrien.

Køb bogen her

 
Skærmbillede 2019-02-06 kl. 19.58.42.png

TV-Quiz - om tv serier og Film Quiz 2
Informations forlag 2004

TV-QUIZ – OM TV-SERIER er et helt nyt skud på quiz-stammen, hvor alle tv-fans kan dyste mod hinanden og mindes både kultserier og lande-plager, der har samlet familien Danmark foran skærmen i de sidste fire årtier.

FILM QUIZ 2 er en fortsættelse til Morten Piil og Christian Monggaards festlige og filmnørdede filmquiz